Вили под наем

Вили под наем се търсят обикновено за отбелязването на различни празници - било то рожден ден, имен ден, 8-ми декември или Нова година. Освен това хората често ходят на екскурзии или почивка из България. В такива случаи е нормално да отседнат при приятели, в хотел или да потърсят вила под наем.

Ако искате спокойствие в Стара планина, то добър вариант е да потърсите вили под наем в Тетевен. Градчето е разположено в северното подножие на планината, а през него преминава река Вит. В южното подножие на Стара планина се разполагат градчетата Котел и Сопот. Те са приятно място за почивка, където е желателно да потърсите вили под наем. Сопот се намира в област Пловдив. Положението на градчето в сърцето на България привлича гости не само от този район, но и от цялата страна. Това е и родния град на Иван Вазов. За да усетите духа на Сопот, най-добре потърсете вили под наем и останете няколко дни. Котел се намира в близост до град Сливен, както и до живописното селце Жеравна. Отново добър вариант за отсядане в Котел са вилите под наем.

В Родопите има много места, където можете да потърсите вили под наем. Например такова място е град Батак, който е част от Стоте национални туристически обекта.  Тук могат да се видят културни и исторически забележителности. Най-добре ангажирайте някоя от вилите под наем в Батак и се насладете и на природата в района.

В близост до границата с Гърция е разположен град Доспат. До него се намира язовир Доспат, който привлича много туристи, някои от които предпочитат да отседнат във вили под наем в града.

Както в много от селищата в Родопите, така и в Смолян се провеждат голям брой фестивали и събори. При престоя си в града, потърсете вили под наем предварително, защото по време на културно събитие трудно бихте открили свободно място за нощуване.